Trouwfilm

De mooiste dag van jullie leven wil je natuurlijk vastleggen op film. Afhankelijk van je budget zijn hier verschillende mogelijkheden voor.

De kosten van een trouwfilm zijn onder te verdelen in de kosten op de trouwlocatie, het aantal videografen en de tijd die besteed wordt aan de montage van de film. Bij Myosotis Media Productions werken we met een aantal standaard pakketten. Met deze pakketten leg je een basis voor een cinematografische film naar jullie wens. Ieder pakket is uitbreidbaar en is standaard voorzien van muziek.

Neem vooral contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Bruidsclip
€ 999
Kennismakingsgesprek
1 Videograaf
8 uur
Bruidsfilm van max 6 minuten
Film aangeleverd op luxe USB stick
Documentaire
€ 2499
Kennismakingsgesprek
1 Videograaf en eendrone-piloot
Gehele dag
Orientatiebezoek aan trouwlocatie
Speeches en Cermonie volledig gefilmd
Bruidsfilm van max 10 minuten
Documentaire 20-45 minuten
Film aangeleverd op luxe USB stick

Mogelijke uitbreidingen

In overleg is er altijd meer mogelijk dan wat er in het pakket aangeboden wordt. Wil je bijvoorbeeld drone beelden toevoegen aan de film? Afhankelijk van de weersomstandigheden kan dat uiteraard. Voor € 200,- komt er een gecertificeerde drone-piloot mee. Voor € 300,- is hij ook extra cameraman gedurende de dag. Ruw materiaal op een harde schijf kan ook. Hiervoor brengen we € 500,- in rekening.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW.

Reiskosten binnen Nederland zijn inbegrepen. Neem voor een bruiloft buiten Nederland contact op.

Het maken van beelden middels een drone is afhankelijk van het weer en de wensen op de locatie (houdt bijvoorbeeld rekening met no-fly zones)

Bruiloft Livestreamen

Wil je meer gasten met je bruiloft mee laten genieten dan ter plekke mogelijk is? Zijn er maatregelen van kracht waardoor je maar een beperkt aantal gasten mag ontvangen? Trouw je in het buitenland en kan niet iedereen mee? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om je bruiloft live te streamen!

Met professionele apparatuur voor audio en video kom ik je ceremonie vastleggen en simultaan streamen via YouTube, Facebook, Twitch of een andere kanaal naar keuze. Op deze website komt een speciale pagina, die je kunt delen met familie, vrienden en collega’s.

Neem contact op om de mogelijkheden door te spreken. Ook voor jullie situatie bedenken we samen de beste oplossing.

Eén-camera stream
€ 599
Eén bediende camera
2 dasspeld microfoons
Directe Livestream

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW.

Reiskosten binnen Nederland zijn inbegrepen. Neem voor een bruiloft buiten Nederland contact op.